Mihai Stoica a trecut la ameninţări! Mesaj dur pentru jucătorii de la FCSB. Vor plăti scump ieşirile necontrolate

Mihai Stoica a trecut la ameninţări după ce jucători au primit foarte multe cartonașe galbene din cauza ieșirilor necontrolate. Oficialul roș-albaștrilor anunță amenzi drastice pentru orice jucător care mai greșește.

FCSB se confruntă cu o problemă serioasă, cartonașele galbene.

Mihai Stoica a trecut la ameninţări!

Potrivit gsp.ro, au fost date 18 galbene roș-albaștrilor, pentru proteste, simulări, trageri de timp sau certuri cu adversari, iar acest lucru i-a enervat foarte tare pe Gigi Becali și Mihai Stoica.

„Ca să fii mare fotbalist, trebuie să te gândești la fotbal. Dacă te gândești la arbitru, mintea ta nu se mai concentrează la fotbal. Te gândești să corectezi arbitrul”, a spus Gigi Becali luni dimineața, după meciul cu Dinamo, scor 2-0.

În cadrul emisiunii de la de la Prima Sport, Mihai Stoica a anunțat că oricine va mai lua cartonaș galben va trebui să suporte si o amenda usturătoare. „Vinovat sunt eu. Am spus că vor plăti, dar nu au plătit. Dar de acum înainte garantez că o vor face. Acum e momentul zero! Orice jucător care va lua cartonaș galben pentru vociferări sau atitudine nesportivă va plăti! Și va plăti scump”.

Potrivit analizei făcute de gsp.ro, 60 de cartonașe încasate FCSB în 23 de partide jucate până acum, în toate competițiile. 18 au fost din alte motive, precum trageri de timp, proteste la adresa arbitrilor sau certuri cu adversarii.

7 au fost încasate doar la meciul cu Sparta Praga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Anunţul momentului despre Ianis Hagi! Antrenorul lui Rangers a dat verdictul. Dezvăluiri înaintea meciului cu FCSB

Antrenorul lui Rangers, Philippe Clement, a făcut un anunţ...

Probleme mari la Dinamo! Gaură de milioane de euro la echipa lui Zeljko Kopic. Totul a devenit public

Probleme mari la Dinamo! Echipa pregătită de Zeljko Kopic...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed