Se pare că planul lui Marius Șumudică a eșuat! Jucătorul dorit de Rapid nu revine în Superliga. Anunţ clar despre viitorul tricolorului

Marius Șumudică primește o lovitură neașteptată. Denis Drăguș nu va veni la Rapid. Internaționalul român are un start mai greoi la Trabzonspor, iar antrenorul a sperat că îl va putea aduce în Superliga.

Impresarul fotbalistului a dezvăluit că și-a sfătuit jucătorul să nu accepte nicio ofertă din România și să încerce să se impună la actuala sa echipă.

Se pare că planul lui Marius Șumudică a eșuat

Denis Drăguș (25 de ani) nu a impresionat deocamdată la Trabzonspor. Atacantul a marcat un gol în 14 meciuri. 

Marius Șumudică a declarat că a dori să-l transfere la Rapid, dar se pare că planul său va eșua. Agentul jucătorului l-a sfătuit să nu revină în România. Acesta speră ca fotbalistul crescut la Academia lui Gică Hagi să aibă șansa de a se impune în străinătate.

„Dacă duc undeva un jucător, eu cred în acea mutare. Eu am crezut în mutarea lui Denis la Trabzon și cred că se va impune acolo. Dacă ține de mine, nu se întoarce niciodată în România. Șumi e nașul lui, poate îl convinge să se întoarcă, dar eu voi spune veto.

Eu reprezint jucătorul și vreau să fie bună cariera lui. Dacă te întorci în România, foarte greu mai pleci. Aproape imposibil! Uite, Cîrjan joacă foarte bine în România, să vedem când o să plece. Din experiență proprie, greu mai pleci după ce te întorci”, a spus Florin Manea, într-un interviu pentru PRO TV și Sport.ro.

Ce a declarat Marius Șumudică despre Denis Drăguș

Antrenoul celor de la Rapid a declarat pentru Fanatik faptul că ar fi dorit să-l aducă pe Drăguș în Giulești.

”Cu ochii închiși (n.r. l-ar aduce pe Denis Drăguș la Rapid), nici nu se pune problema. E greu să te adaptezi la Trabzonspor, e un club e foarte greu. O am în cap. Cu siguranță, e finul meu, își dorește foarte mult (n.r. să meargă la Rapid), dar deocamdată e acolo, are un salariu.

Dacă există posibilitatea unui împrumut, cu mare plăcere. Pentru mine e prima variantă. Toată lumea de acolo așteaptă foarte mult de la el, anul trecut a dat 14 goluri.  

 Lui Drăguș i s-au oferit niște condiții exorbitante și nu avea cum să refuze, 6 milioane în patru ani”, a spus Marius Șumudică la Fanatik.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed