Problemele mari pentru Emma Răducanu! Jucătoarea cu tată român s-a retras de la Hong Kong Open. Anunţul oficial făcut de sportivă

Emma Răducanu (55 WTA) se confruntă, din nou, cu probleme de sănătate. Britanica a fost nevoită să se retragă de la Hong Kong Open după accidentarea suferită la Seul.

Jucătoarea de tenis speră să-și revină pentru a putea juca la turneul final al Cupei Billie Jean King care va avea loc la Malaga. Marea Britanie va întâlni Germaniei pe 15 noiembrie.

 Emma Răducanu s-a retras de la Hong Kong Open

Emma Răducanu (55 WTA) a anunţat miercuri că nu va participa la turneul de la Hong Kong, care debutează pe 28 octombrie. Aceasta spune că face progrese în recuperarea după o accidentare la picior, dar nu vrea să forțeze.

Jucătoare cu origini românești s-a accidentat la turneul WTA de la Seul. Atunci a suferit o entorsă la genunchi în meciul din sferturi cu Daria Kasatkina, pe 21 septembrie.

Fosta campioană de la US Open 2021 a ratat apoi cinci turnee consecutive.

”În timp ce piciorul meu progresează bine, am nevoie de puţin mai mult timp înainte de a fi în formă. Sper să mă pot întoarce. Să joc acest turneu în viitor”, a scris Răducanu pe platforma X.

Răducanu îşi propune să revină în formă la turneul final al Cupei Billie Jean King care va avea loc la Malaga în perioada 13-20 noiembrie. Marea Britanie va debuta contra Germaniei pe 15 noiembrie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed