S-a decis soarta lui Dennis Man! Tricolorul schimbă campionatul. Şi Valentin Mihăilă, vizat de mutare

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt foarte aproape de o mutare în Premier League. Impresarul celor doi jucători legitimați la Parma este convins că aceștia pot face față în cel mai important campionat al Europei.

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt într-o formă excelentă, atât la Parma cât și la echipa națională a României.

S-a decis soarta lui Dennis Man și lui Valentin Mihăilă

Datorită prestațiilor uimitoare de care au dat dovadă la EURO 2024, cu echipa națională, Parma le-a prelungit contractele până în 2027 și le-a mărit salariile.

Tot după EURO 2024, s-a aflat că West Ham și Borussia Dortmund sunt pe urmele lui Dennis Man, ba mai mult, jucătorul a fost foarte aproape de un transfer la echipa din Premier League.

Într-un interviu pentru prosport.ro, Victor Becali a vorbit despre posibilitatea ca cei doi jucători români să joace în Premier League. Impresarul este convins că, în cazul unui transfer, cei doi s-ar descurca foarte bine în cel mai important campionat din Europa.

Mai Mult de atât, Becali este sigur și pe faptul cp Radu Drăgușin va reuși să se impună la Tottenham.

„Radu Drăgușin este un jucător tânăr, care se va impune, se va adapta. Nu este ușor! Nu foarte mulți români s-au adaptat, în afară de Dan Petrescu. Man poate fi și el un jucător care să joace în Anglia! Poate fi și Mihăilă! Sunt mai mulți factori care vor fi luați în calcul în cazul unei oferte.

Deocamdată, să ajungem în situația aia. Sigur că în CV-ul unui jucător este importantă echipa națională, dar importante sunt și evoluțiile lor. Dacă ești la echipa națională și n-ai rezultate, nu faci absolut nimic. Ar fi importantă calificarea (n.n. la Campionatul Mondial)”, a spus Victor Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed