Pas important spre echipa naţională! Jucătorul dorit, în trecut, de Mircea Lucescu e în mare formă. Ar putea ajunge printre tricolori

Jucătorul dorit de Mircea Lucescu la echipa națională a României este tot mai aproape de o convocare. Fostul atanact al sibienilor a reușit să înscrie primul gol la noua sa echipă din Liga 2.

Daniel Paraschiv a fost transferat la Real Oviedo în perioada de mercato din vara acestui an, iar la meciul cu Mirandes, scor 4-1, a înscris primul său gol, printr-o lovitură de cap.

Pas important spre echipa naţionala lui Mircea Lucescu

În urma celor 3 puncte acumulate, echipa românului se situează pe locul 3 al clasamentului din Liga secunda a Spaniei, cu 19 puncte, iar Mirandes este la un punct diferență, pe locul 4.

Pentru prestațiile din partida de marți seara, Paraschiv a fost notat cu 7.4, de către specialiștii de la Sofascore.

Daniel Paraschiv are 7 meciuri jucate în tricoul celor de la Real Oviedo, în acest sezon, reușind să strângă un total de 90 de minute.

Jucătorul a fost convocat de Mircea Lucescu pe lista preliminară a stranierilor înainte de meciurile cu Kosovo și Lituania, din Liga Națiunilor, scor 3-0, respectiv 3-1 , însă nu a prins lotul.

Acesta este cotat de site-urile de specialitate la 1 milion de euro.

A mai fost legitimat la echipe precum AFC Harman, Luceafarul, Viitorul Tg. Jiu, CFR Cluj, FC Voluntari și Hermannstadt.

În vară, spaniolii l-au cunpărat contra sumei de 700 de mii de euro de la sibieni, și a semnat un contract valabil până în iunie 2027.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed