Ciprian Tătăruşanu a dat verdictul! Cine va câştiga Superliga: ‘E cea mai puternică’

Ciprian Tătăruşanu a făcut o analiză a campionatului intern și a spus cine crede că va câștiga titlul de campioană la finalul sezonului.

Fostul portar a fost întrebat și dacă se gândește la un meci de retragere, iar răspunsul a fost cât se poate de clar.

Ciprian Tătăruşanu spune cine va câștiga titlul

U Cluj este lider în Superliga după 13 etape în care a adunat 26 de puncte. Pe locul doi este CSU Craiova, cu 21 de punte, iar apoi urmează CFR Cluj cu 19 puncte. Clujenii sunt la egalitate cu următoarele trei echipe, Oțelul Galați (locul 4), FCSB (locul 5) și Petrolul Ploiești (locul 6).

FCSB a urcat pe loc de play-off etapa trecută după victoria cu Dinamo, 2-0. Asta după ce a avut un start mai slab de campionat concentrându-se mai multe pe meciurile din cupele europene.

Ciprian Tătărușanu susține că cea mai puternică echipă este campioana României, care cel mai pobabil va lua un nou titlu.

”Cred că FCSB are cea mai puternică echipă din campionat și sper că la finalul acestui an să fie din nou campioană”, a spus Ciprian Tătărușanu într-un interviu pentru Pro TV și Sport.ro.

Fostul portar s-a retras din activitate la începutul lui septembrie. Ultima echipă pentru care a jucat a fost Abha FC din Arabia Saudită. În cariera sa a mai evoluat la FCSB, Fiorentina, Nantes, Gloria Bistrița, AC Milan și Olympique Lyon. Tătărușanu spune că nu va avea loc niciun meci de retragere.

”Un meci de reragere cred că este prea mult pentru mine! Cred că atunci când am dat lovitura de începere la meciul cu Petrolul a fost suficient. Nu mă gândesc să continui în fotbal. Și nu zic că poate pe viitor nu va exista această posibilitate, dar în momentul de față nu mă gândesc la asta”, a precizat Tătărușanu.

Fostul internațional român are în palmares două titluri: în sezonul 2012/13, iar al doilea în sezonul 2013/14. În 2014 a câștigat și Supercupa României alături de FCSB, iar în 2011, Cupa României. Are și un titlu alături de AC Milan, cucerit în 2022. La echipa națională are 74 de selecții. A fost în poarta României la EURO 2016, unde a fost integralist în faza grupelor contra Franței (eșec 1-2 în meciul de deschidere al turneului final), Elveției (1-1) și Albaniei (eșec 0-1). În 2020, portarul își anunța retragerea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed