Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul care revine, de urgenţă la FCSB. Va juca în derby-ul cu Rapid

FCSB se va duela cu Rapid, pe data de 27 octombrie, iar Gigi Becali a nominalizat jucătorul care va face parte, indiscutabil, din primul 11 al campioanei României! Este vorba despre Florin Tănase.

Jucătorul revine în teren, după ce la începutul lunii a suferit o ruptură musculară. Acesta va evolua în partida directă cu giuleștenii, pe Arena Națională.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Florin Tănase a revenit în vară la FCSB și a jucat 6 meciuri în Superliga, în acest sezon. În campionatul intern a marcat un singur gol.

„Noi îl avem pe Tănase. Joacă Tănase atacant. Cu cine joc? Cu echipa noastră. Nu se știe echipa noastră? Cine nu joacă cu scoțienii joacă cu Rapid!

Cei care nu joacă cu Rangers joacă cu Rapid. Târnovanu în poartă, Crețu fundaș dreapta, Ngezana și Dawa centrali, Radunovic fundaș stânga. Cu Șut să vedem dacă e OK, de vineri să vină la antrenamente.

Ar fi Șut și Olaru la mijloc, rămâne să vedem dacă jucăm cu doi închizători sau cu unul, poate joacă Băluță. În atac vor fi George Popescu (n.r. – Octavian Popescu), Tănase vârf și în dreapta David Miculescu!”, a declarat, potrivit Fanatik, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed