Gigi Becali s-a dezlănţuit! I-a făcut praf pe jucătorii lui Gică Hagi. Cum a bătut-o, de fapt, Rapid pe Farul

La scurt timp după ce Farul Constanța a fost umilită de-a dreptul de către Rapid, în cadrul etapei #13 din Superliga României, scor final 5-0, Gigi Becali nu s-a ascuns după deget și a dat de pământ cu jucătorii lui Gică Hagi, care au evoluat, în trecut, la FCSB!

Latifundiarul din Pipera a găsit vinovații pentru eșecul suferit de către constănțeni.

Gigi Becali i-a făcut praf pe jucătorii lui Gică Hagi!

„La fotbal nu trebuie să vezi scorul. Dacă nu vedeam meciul, ziceam: «Mamă, 5-0!». Dar trebuie să iei fiecare gol în parte ca să vezi valoare jocului.

Ia golul 1, a ajuns ăla Messi, Borza a ajuns Messi, Vînă se dă la o parte, Nedelcu se dă la o parte. Ăla a driblat 5 jucători dintr-un șut. Al doilea gol ce a fost? Dacă marchează Radaslavescu și face 1-1, la revedere! La golul 2 i-a dat pasă: «Ia, mă, dă gol!». Ce pressing, mă? Ăla e pressing? Când ai 3-0 joci din talent, nu mai ai nevoie să joci fotbal, te distrezi!

Dar ia prima repriză. Au fost goluri date la mișto, pe greșelile lor. Băi, eu vreau să văd fotbal! Fotbal a jucat Dinamo când a luat două goluri de la noi. Nu m-a impresionat deloc!”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

„Se culcă pe ureche că au valoare!”

Gigi Becali așteaptă cu nerăbdare derby-ul dintre FCSB și Rapid.

„I-am zis lui MM că asta e bine pentru noi, se culcă pe ureche că au valoare: «Lasă, mă, am bătut 5-0, avem valoare». Nu mai sunt foarte motivați. Dinamo a dat război, numai că atât a putut.

Hai să-i vedem pe Rapid când o să joace cu noi. Atunci o să-i vedem. O să fie meci foarte greu, nu zic ușor. Și cu Dinamo a fost greu, chiar dacă am câștigat fără probleme!”, a adăugat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed