Gigi Becali, contrat de Marcel Ciolacu! Cuvinte dure la adresa latifundiarului din Pipera. Va ieşi scandal

Gigi Becali, contrat de Marcel Ciolacu! Cuvinte dure la adresa latifundiarului din Pipera. Va ieşi scandal. Şeful PSD a transmis un mesaj dur către patronul campionei care tocmai a revenit în politică.

Marcel Ciolacu nu îl iartă pe Gigi Becali. I-a dat un mesaj clar. Spune că latifundiarul din Pipera nu a făcut nimic notabil, deşi a mai avut un mandat de parlamentar în trecut.

Gigi Becali, contrat de Marcel Ciolacu!

Marcel Ciolacu nu îl iartă pe Gigi Becali. Şeful celor de la FCSB s-a decis să candideze din nou. Va fi pe lista AUR pentru alegerile parlamentare de la finalul acestui an. Ciolacu nu a ratat şansa de a-l ataca pe milionar, conform fanatik.ro.

„Eu nu cred că Gigi Becali e politician. Nu are nicio treabă cu politicianul. E un om care face audiență, este credincios și îl respect, e un om de afaceri bun – a făcut foarte mulți bani, nu ține niciun secret și eu evit orice fel de comunicare.

Nu îmi este rival politic. Candidează, foarte bine, să candideze. A mai fost în Parlament. Nu știu, a schimbat vreo lege a sportului? A avut program de făcut baze sportive? Eu am facut baze sportive și mă mândresc cu asta”, a declarat Marcel Ciolacu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed