Adrian Mititelu nu a mai suportat! L-a dat afară imediat. Cine l-ar putea înlocui pe Marius Croitoru

Adrian Mititelu nu a mai suportat! L-a dat afară imediat. Cine l-ar putea înlocui pe Marius Croitoru. Patronul celor de la FCU Craiova a luat o decizie radicală după rezultatele slabe din acest sezon.

Adrian Mititelu l-a dat afară pe Marius Croitoru. Asta după ultimul rezultat slab al celor de la FCU Craiova.

Adrian Mititelu nu a mai suportat!

Adrian Mititelu l-a readus pe Marius Croitoru pentru ao revenire imediată în Superliga. Rezultatele au fost însă foarte slabe. FCU Craiova riscă să nu prindă play-off-ul din liga secundă.

Astfel, după 0-0 cu FC Voluntari a venit şi despărţirea de antrenorul Marius Croitoru. „Clubul nostru si Marius Croitoru au decis de comun acord rezilierea contractului de colaborare. Mulțumim pentru activitatea depusă la FCU 1948 și îi dorim mult succes pe viitor”, este anunţul oficial de pe Instagram, făcut de către echipa craioveană.

Astfel, Mititelu urmează să găsească antrenor cât mai repede. Pentru FCU Craiova urmează un meci crucial, cu liderul Miercurea Ciuc.

Şi după meciul cu Afumaţi, scor 0-3, Croitoru a fost aproape de demitere. Atunci, a scăpat, dar acum cele două părţi au decis că nu se mai poate continua. Astfel, ar putea reveni în discuţie numele lui Andrei Prepeliţă. Antrenorul este liber de contract după despărţirea de Gloria Buzău.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed