Tragedia momentului în sport. O italiancă de doar 36 de ani s-a stins din viață în timp ce făcea surfing. A avut parte de o moarte cumplită

Tragedia momentului în sport. O italiancă, în vârstă de 36 de ani, s-a stins din viață în timp ce făcea surfing. Giulia Manfrini, care era influenceriţă a avut parte de o moarte cumplită. Detalii dureroase despre dispariţia acestei

Tragedia momentului în lumea sportului. Femeia a fost ucisă de un pește spadă în vestul Indoneziei.

O italiancă s-a stins din viață în timp ce făcea surfing

Italianca Giulia Manfrini, influenceriţă şi practicantă de surfing, a murit vineri după ce a fost atacată de un peşte spadă care i-a străpuns pieptul. Tragedia a avut loc în vestul Indoneziei, au confirmat marţi autorităţile pentru AFP.

„Ea făcea surfing în largul insulei Masokut. Un peşte-spadă a sărit brusc şi a lovit-o în piept  provocându-i o rană adâncă de cinci centimetri”, a declarat Lahmudin Siregar, directorul interimar al agenţiei de prevenire a dezastrelor din Insulele Mentawai.

„A fost lovită în piept de un peşte spadă şi a murit aproape imediat”, a spus Hidden Bay Resort Mentawais, hotelul unde era cazată, într-o postare pe Instagram luni.

Giulia Manfrini era o influenceriţă italiană în vârstă de 36 de ani, cu peste 27.000 de urmăritori pe contul său de Instagram. Ea era co-fondatoare a unei agenţii de turism specializată în surfing.

Anul trecut, surferul profesionist american Mikala Jones a murit la vârsta de 44 de ani în urma unui accident în aceeaşi regiune din Indonezia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed