‘Am promis ceva şi mă ţin de cuvânt’. Marius Şumudică se apără după ce a fost acuzat că a înjurat-o pe FCSB. Ce a făcut, de fapt, antrenorul

Marius Şumudică a lămurit lucrurile. Se apără după ce a fost acuzat că a înjurat-o pe FCSB la meciul Rapid – Farul, scor 5-0. Antrenorul a vobit despre promisiunea pe care a făcut-o.

Giuleștenii au obținut prima victorie din acest sezon pe teren propriu, iar Șumudică a făcut spectacol pe marginea terenului. S-a bucurat mai ales la golul trei, moment în care a fost acuzat că a fi înjurat-o pe campioana României.

Marius Şumudică se apără după ce a fost acuzat că a înjurat-o pe FCSB

Marius Şumudică a explicat ce s-a întâmplat la meciul cu Farul.

„Eu nu am înjurat Steaua. Uitați-vă la buzele mele. Poți să citești. Eu îți dau imaginile și îți arăt că nu rostesc nimic. E salutul galeriei noastre. Doar dau din mână. Niciodată eu nu mai ridic mâinile deasupra capului. Am anunțat și nu sunt un om care să vină în fața presei care să spună că nu va mai face lucrul ăsta. Dar e salutul galeriei. Nu pot să nu îmi ascult galeria. Și o fac ca în Turcia cu mâna jos, de trei ori”, a declarat Marius Șumudică pentru Fanatik.

„Eu în momentele alea de exuberanță nu rostesc nimic”

„La golul trei, galeria a scandat împotriva rivalilor, a celor de la FCSB, iar eu în momentele alea de exuberanță nu rostesc nimic. Doar dau din mână și nu ridic mâinile deasupra capului. Dau din mână jos și salut galeria cum am făcut și în Turcia și peste tot. Acum trebuie să luăm măsuri împotriva tuturor jucătorilor Rapidului. Ăsta e îndemnul galeriei după meci și asta face galeria, dar eu am promis și mă voi ține de cuvânt. De fiecare dată când se vor rosti astfel de cuvinte eu încerc să nu fac acest lucru. Doar că nu pot fi imnul și să nu salut galeria. Sunt suporterii noștri.

Îi salut de o anumită manieră. Le-am explicat că nu o să mai vin în fața galeriei să înjur Steaua cum o făceam înainte. Dau din mână, atâta tot și mă bucur ca și cum i-aș saluta de trei ori. Dar uitați-vă și la sfârșit de meci. Eu am stat în spate, nu am vrut să apar, nici când mi-au strigat numele și au înjurat. Doar am salutat. Am dat din mână, dar nu cu brațele sus cum făceam înainte”, a mai spus antrenorul Rapidului pentru sursa citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed