Gigi Becali ii face echipa lui Elias Charalambous! Cum va aborda FCSB următoarele partide. Șeful campioanei a dat ordin

Gigi Becali i-a pregătit deja echipa lui Elias Charalambous pentru viitoarele partide. Latifundiarul din Pipera a dat ordinul imediat după victoria înregistrată pe Arena Națională, la meciul cu Dinamo.

FCSB s-a impus cu scorul de 2-0 în fața lui Dinamo, după ce Daniel Bîrligea și Alexandru Musi au reușit să înscrie în minutele 26, respectiv 90+3.

Gigi Becali ii face echipa lui Elias Charalambous!

Victoria din Derby de România l-a bucurat foarte tare pe Gigi Becali. Echipa lui a lăsat în urmă zona roșie și a urcat pe locul 5 al clasamentului, în timp ce Dinamo a căzut pe locul 7.

Cu toate acestea, Becali are de gând să schimbe tactica de joc. În conferința de presă de după meci, ținută la palatul din aleea Alexandru, patronul a dezvăluit că, pentru următoarele meciuri, FCSB nu va mai juca cu doi închizători, ci doar cu unul singur.

„Nu mai jucăm cu doi închizători. Cu unul singur spulberăm adversarul. Uitați-vă să vedeți statistica, ei au alergat enorm. Mi-au plăcut ambii fundași centrali de la Dinamo plus Selmani. Fotbaliști, adică, cât de cât acolo.”, a declarat Gigi Becali.

Pentru echipa lui Elias Charalambous urmează meciul cu Rangers, din Europa League. Partida se va juca joi, 24 octombrie, pe Ibrox Stadium.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed