Gigi Becali s-a dezlănţuit! Jucătorul de la FCSB făcut praf în direct. I-a dat ordin

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Jucătorul de la FCSB făcut praf în direct. I-a dat ordin unuia dintre oamenii lui Elias Charalambous. Deşi campioana s-a impus în Derby de România, cu Dinamo, latifundiarul din Pipera a fost nemulţumit de unii dintre jucători.

Gigi Becali l-a atacat pe Octavian Popescu. Asta după ce FCSB a învins-o pe Dinamo în Derby de România, scor 2-0.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

Gigi Becali tot a avut motive de nemulțumire după Derby de România, din Superliga. Octavian Popescu a încercat din răsputeri să impresioneze și la meciul contra lui Dinamo. Tânărul fotbalist a reușit doar să se aleagă cu un cartonaș galben după mai multe discuții cu arbitrul central și cu critici din partea patronului său.

Gigi Becali a vorbit la Palat despre jucătorul său. Latifundiarul din Pipera nu concepe ca cineva din echipa sa să aibă astfel de atitudini la adresa arbitrilor. Patronul FCSB-ului le-a ordonat fotbaliștilor săi să se concentreze exclusiv pe fotbal, ci nu pe deciziile de arbitraj.

„George m-a supărat. El are o vârstă și trebuie să știe asta ‘Vrei să fii fotbalist? Joacă fotbal! Nu ești arbitru, nu ești nici judecător de arbitri!”

Le transmit tuturor jucătorilor ‘Vreți să fiți fotbaliști mari? Jucați fotbal, gândiți-vă la fotbal!’. Nu o să ajungă mare, pentru că tu în mintea ta vrei să fii și arbitru.

Dacă te gândești la arbitru, mintea ta nu mai e la fotbal, te gândești la ce dă arbitrul. Dacă greșește e meseria lui, nu îl corectezi tu. Tu ești fotbalist și arbitru? Vrei să te faci arbitru? Să ai două meserii?”, a spus Gigi Becali la Palat.

După victoria cu Dinamo, campioana a urcat pe loc de play-off în Superliga. FCSB are 19 puncte acumulate şi un meci mai puţin. Este vorba despre restanţa cu FC Botoşani care urmează să se joace în noiembrie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed