Ion Crăciunescu cere pedepsirea jucătorului după Rapid – Farul 5-0! Faultul criminal care l-a enervat pe fostul arbitru. A reacționat imediat

Ion Crăciunescu ca Hromad să fie pedepsit. Fotbalistul a văzut cartonașul roșu, în minutul 89, după o intrare criminală la Nicolas Popescu.

Rapid a învins-o, pe teren propriu, pe Farul, scor 5-0. Golurile au fost marcate de Borza, Petrila și Pașcanu, în timp ce Dobre a reușit o dublă.

Ion Crăciunescu vrea ca Hromad să fie pedepsit

Ion Crăciunescu a analizat meciul dintre Rapid și Farul și i-a transmis lui Victor Angelescu că Hromada ar trebui să fie pedepsit pentu intrarea pe care a avut-o asupra lui Nicolae Popescu. Fotbalistul a văzut roșu și a părăsit terenul. Astfel, slovacul nu va juca cu FCSB.

„Domnul Angelescu, Hromada trebuie sancționat, să se învețe minte. Să nu mai facă încă o dată. Clar a fost cu intenție.”, a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

Victor Angelescu susține că Hromada susține că nu a intenționat sî facă așa ceva.

„E o mare pierdere, este un mijlocaș foarte bun și îmi pare rău, mai ales că vine un meci important. S-a dus la VAR și nu mai avem ce să comentăm.

Am vorbit cu el și mi-a spus că nu a avut nicio intenție să-l faulteze. Asta e, e greșeala lui, mergem mai departe.”, a spus acționarul giuleștenilor, pentru sursa citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed