Gigi Becali, prima reacție după ce a auzit că Ianis Hagi nu joacă în Europa League. Tricolorul nu e pe lista UEFA + Ironie la adresa lui Philippe Clement

Gigi Becali a vorbit despre meciul cu Rangers din Europa League. Patronul campioanei a aflat că Ianis Hagi nu va fi în teren la meci și a avut o primă reacție. Tricolorul nu e trecut pe lista UEFA de către scoţieni.

De asemenea, nu s-a abținut și l-a înțepat pe antrenorul scoțienilor,  Philippe Clement. Gigi Becali l-a provocat.

Gigi Becali, prima reacție despre Ianis Hagi

FCSB are un program infernal. Pentru campioana României urmează meciul cu Rangers, apoi peste trei zile va juca cu Rapid. Gigi Becali a avut o primă reacție după ce a aflat că Ianis Hagi nu va juca la echipa sa de club. Internaționalul român a fost reprimit în lot, dar nu este pe lista UEFA.

„Aa, da, da. Ce să… N-are drept de joc? Păi atunci ce… O să susțină probabil, nu știm noi”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

Becali știe deja ce jucători va trimite în teren și vrea să vadă cât de bun este Philippe Clement.

Posibil prim „11” FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, M. Popescu, Radunovic – Alhassan, Edjouma, Șut – Miculescu, Popa (Bîrligea), Ștefănescu

„Ce secrete, mă? Le-am zis eu! Le-am zis și echipa.. Hai să îl vedem cât e de deștept. Că dacă vrea Dumnezeu, poate să facă el, Rangers-ul, cât vrea el…”, a mai spus Gigi Becali.

Românii sunt pe locul 4 în Europa League. În primele etape au trecut de Rigas (4-1) și PAOK (1-0)

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed