Mihai Stoica se revoltă! Cuvinte dure după Derby de România. L-a atacat dur pe Zeljko Kopic

Mihai Stoica a răbufnit la adresa lui Zeljko Kopic. Oficialului de la FCSB nu îi convine faptul că antrenorul de la Dinamo a fost lăudat peste măsură, în urma derby-ului de duminică cu roș-albaștri.

FCSB s-a impus în fața a peste 46.000 de spectatori în partida cu Dinamo, de pe Arena Națională, scor 2-0. Cele două goluri ale victoriei au fost înscrise de Daniel Bîrligea și Alexandru Musi.

Mihai Stoica se revoltă! Cuvinte dure după Derby de România

În urma meciului și în ciuda rezultatului nefavorabil a lui Dinamo, majoritatea personalităților din fotbalul românesc au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Zeljko Kopic. Lucru care l-a făcut pe Mihai Stoica să spună stop.

Oficialul de la FCSB este nemulțumit de faptul că Elias Charalambous și Mihai Pintilii nu au primit atât de multe laude din partea acestora. Mai ales că au reușit să pregătească un meci exemplar.

”A fost un meci pe care antrenorii noştri, de care nu se vorbeşte niciodată… Toată sătpămâna s-a vorbit de cât de bun e Kopic. Achiesez, e un antrenor bun. Dar a fost o demonstraţie tactică făcută de ai noştri în a doua parte a meciului.

Pentru că toată lumea s-a aşteptat ca la 1-0 să facem un pas în spate. Noi am făcut doi paşi în faţă. Chiar dacă schimbarea a părut defensivă, noi am fost în faţă, am supus Dinamo la un pressing permanent, nu au ajuns la poartă!

Toate schimbările au fost bune, jucătorii care au venit de pe bancă au adus un plus, în a doua parte a meciului ne-am prezentat foarte bine, în prima parte am avut probleme, într-adevăr”, a spus, la Prima Sport, Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed