Pleacă Gică Hagi de la Farul?! Ameninţări la adresa jucătorilor: ‘Poate nu o să mai fiu pe bancă’ + Cuvinte dure după umilinţa din Giuleşti

Pleacă Gică Hagi de la Farul?! Ameninţări la adresa jucătorilor. Farul a încasat o umilinţă în faţa celor de la Rapid. A fost 5-0 pentru giuleşteni, iar constănţenii sunt pe loc retrogradabil în Superliga.

Gică Hagi e la capătul răbdării. A spus că e posibil chiar să plece de la echipă. A lansat ameninţări dure la finalul disputei.

Pleacă Gică Hagi de la Farul?!

„Nu mai ai ce să spui. Rapid a făcut foarte bine. E greu să vorbeşti în momentul de faţă. Au fost clipe foarte bune în ultima perioadă, dar acum am ajuns într-un punct dificil. Să vorbim puţin şi să evaluăm. Să schimbăm lucrurile. Totul s-a întâmplat în prima repriză. N-am înţeles ce jucăm. Când n-ai putere adversarul joacă. Ne-au dominat, au făcut un meci mare.

În halul ăsta în care am ajuns. Nu  îşi doreşte niciun jucător asemenea momente. Toţi suntem de vină, facem ceva ce nu merge. O să stăm să reflectăm. Cea mai mare problemă a lui Farul e că acum 2 ani a fost campioană. Fotbalul te pedepseşte”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Nu s-aa oprit aici. Spune că toată lumea e în evaluare la Farul. „Toată lumea e în evaluare inclusiv eu. Toţi avem o problemă. Vedem de mâine cum facem. Cine va rămâne să lupte pentru club. Să schimbăm totul. Poate nu o să mai fiu pe bancă, trebuie să schimbăm ceva”, a mai spus Hagi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed