Sportiva celebră care i-a înnebunit pe toţi! Gest incredibil al tinerei. Ce le-a transmis contestatarilor / Foto

Sportiva celebră care i-a înnebunit pe toţi, este foarte populară în mediul online. Tânăra a făcut un gest incredibil și le-a transmis contestatarilor un mesaj pe rețelele de socializare. Nimeni nu se aştepta la asta.

În vârstă de 28 de ani, Vladislava Galagan este sportiva celebră care face furori pe rețelele de socializare. Frumoasa brunetă este foarte populară în mediul online, unde are aproape două milioane de urmăritori.

Sportiva celebră care i-a înnebunit pe toți!

Vladislava Galagan a devenit celebră pe rețelele de socializare, unde are aproximativ două milioane de urmăritori, datorită fizicului său.
”M-a luat puțin valul”, a glumit bruneta despre transformarea sa totală.

Odată cu avansarea sa în mediul online, rusoaica a început să primească și foarte multe mesaje deranjante. Sunt persoane care o acuză că își editează pozele și că musculatura sa nu este, de fapt, atât de dezvoltată.

”Oamenii îmi spun că pozele mele sunt editate pentru că nu pot crede că cineva care arată ca mine poate fi atât de puternic”, a declarat Vladislava Galagan, potrivit Nypost.

Rusoaica petrece foarte mult timp în sala de forță, unde merge șase zile pe săptămână, timp de o oră și jumătate.

În ceea ce privește alimentația, Vladislava are patru mese pe zi, care să-i aducă cel puțin 100 de grame de proteină. Aceasta este obținută din carne de vită, pui sau pește sau din ouă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed