Gigi Becali a trecut la un alt nivel! A ajuns să analizeze şi adversarii celor de la FCSB. Ce i-a transmis lui Zeljko Kopic

Gigi Becali a trecut la un alt nivel. Nu s-a sfiit și a analizat-o pe Dinamo după înfrângerea cu FCSB. Șeful campioanei a avut un mesaj pentru Zeljko Kopic.

FCSB și-a învins rivala, scor 2-0, pe Arena Națională. Golurile au fost marcate de Daniel Bîrligea Alexandru Musi.

Gigi Becali îi spune lui Zeljko Kopic ce greșeală a făcut

După ce echipa sa a câștigat derby-ul, Gigi Becali a analizat jocul lui Dinamo și a identificat unde a greșit Zeljko Kopic.

„Nu am avut emoții pentru că Dinamo nu a avut ocazii. Dinamo nu e o echipă slabă. A încercat să joace de pe linia de fund. Părerea mea e că a greșit Kopic. Deși l-am lăudat mult, a greșit. El a vrut să paseze. Kopic asta a făcut la Dinamo, i-a pus pe jucători să paseze.

Dinamo juca bine, dar în repriza a doua, când a văzut că echipa nu poate pasa pentru că noi facem presing, trebuia să le ceară jucătorilor să dea minge lungă, la bătaie.

Dinamo nu e slabă. Suntem noi prea puternici. Nu putem fi opriți. Aseară a fost un meci încâlcit pentru că Dinamo și-a dat viața. A alergat mult. Dinamo a dat război mare”, a spus Gigi Becali.

FCSB este pe locul cinci în campionat, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo e pe locul șapte, cu 18 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed