S-a aflat adevărul despre Răzvan Lucescu! Ce a putut să spună Radu Banciu despre antrenor. Nimeni nu ştia aceste lucruri

S-a aflat adevărul despre Răzvan Lucescu! Ce a putut să spună Radu Banciu despre antrenor. Nimeni nu ştia aceste lucruri. Cunoscutul jurnalist a scos la iveală lucruri mai puţin ştiute despre fostul selecţioner.

Radu Banciu l-a lăudat pe Răzvan Lucescu. Este unul dintre puţinele personaje din fotbalul românesc pe care jurnalistul îi apreciază.

S-a aflat adevărul despre Răzvan Lucescu!

Radu Banciu l-a caracterizat pe Răzvan Lucescu. Spune că este bine crescut, echilibrat și un bun antrenor. Fiul lui Mircea Lucescu n-a scăpat de critici, la podcastul iAM Ștucan. Radu Banciu este de părere că antrenorul lui PAOK ar trebui totuși să facă pasul înspre fotbalul important.

”(Ștucan: Cel mai inteligent om din sportul românesc?) Nu-mi vine în minte. Trebuie să-i cunoști bine. Noi vedem suprafața. Cred că aș zice Răzvan Lucescu. Mi s-a părut echilibrat și bun tehnician. Simpatic totdeauna. Plus relația asta pe care a încercat tot timpul să nu o cultive prea mult cu taică-su.

Am avut întotdeauna o relație corectă cu el, ne simpatizam reciproc. Chiar și când e caustic, mi se pare că are dreptate. E bine crescut. E de văzut în anii următori.

Dacă rămâne 100 de ani în Grecia, nu-i un câștig. Nu poți să duci PAOK să te bați la Champions League. Să nu se complacă așa cum a făcut taică-su. Sigur, i-a mers bine, a câștigat tone de bani.

Parcă totuși mai bine l-aș vedea la Heidenheim decât să câștige titlul în Grecia”, a concluzionat Radu Banciu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed