Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! Jucătorul care trebuie convocat la echipa naţională. Gigi Becali a spus clar

Mircea Lucescu trebuie să îl ia în considerare la următoarea convocare. După derby-ul de dumiică seara cu Dinamo, patronul roș-albaștrilor a rămas surprins plăcut de Mihai Popescu, fundașul echipei.

FCSB-ul s-a impus în meciul cu Dinamo, din etapa cu numărul 13 din Superliga. Roș-albaștrii au luat cele trei puncte în urma reușitelor lui Daniel Bîrligea și Alexandru Musi, și au urcat pe loc de play-off, 5.

Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu!

A doua zi după meci, la conferința de presă de la Palat, Gigi Becali a declarat că l-a impresionat Mihai Popescu, pe care îl vede cel mai bun fundaș român, după Radu Drăgușin, și pe care Mircea Lucescu trebuie să îl convoace la națională.

”Nu am avut nicio emoție, mai ales în repriza a doua. Nici în prima nu am avut. Nu au avut nicio ocazie clară. Dinamo nu e o echipă slabă, au încercat să joace de pe fund, dar eu cred că a greșit Kopic, chiar dacă l-am lăudat.

El i-a pus să paseze, dar când a văzut că nu se poate, că facem pressing, măcar trebuia să o dea în față la bătaie. Dinamo nu e slabă, doar că suntem noi prea puternici.

Radunovic, Dawa, Popescu… eu cred că el va fi la echipa națională, a fost Mircea Lucescu. Fundaș central, la ora asta, după Drăgușin, el e, așa cred”, a spus Gigi Becali.

Pentru FCSB urmează meciul din Europa League, cu Rangers. Partida va avea loc joi, 24 octombrie, de la ora 22:00, pe Ibrox.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed