Dumitru Dragomir a intervenit! Ce este obligat să facă Marius Şumudică. Rapid, în pericol de a retrograda

Dumitru Dragomir a făcut o analiză a celor de la Rapid înaintea meciului cu Farul. Fostul președinte LPF a spus ce trebuie să facă Marius Șumudică ugent, altfel echipa se va lupta pentru a se salva de la retrogradare.

Giuleștenii sunt în acest moment pe locul 12 și mai mult ca sigur nu vor emite pretenții la ttitlu așa cum își dorea Dan Șucu.

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Marius Șumudică

Dumitru Dragomir crede că Rapid va avea mari probleme în acest sezon. Fostul președinte LPF nu înțelege de ce s-au făcut atâtea transferuri în condițiile în care jucători tineri foarte buni.

Dragomir crede că Șumudică trebuie să construiască o echipă. Doar așa își poate atinge obiectivul sezonul următor.

“Rapid are 4-5 jucători tineri foarte buni. Rareș Pop (19 ani), Cristi Ignat (21 de ani), Borza (18 ani), toți titulari la U21. Și îl mai au pe Drăghia, atacantul de 17 ani. Vine și el din spate ca titular la loturi 100%. Ignat e cel mai bun fundaș din țară la vârsta lui și nu îl bagi să joace. Borza e aproape cel mai bun fundaș stânga din țară și nu îl bagi să joace, Rareș Pop la fel. Nu se poate.

Și vine și Lucas Drăghia în atac. Și Rapid joacă cu unii care își pun piedică cu mingea. La Rapid sunt 3-4 care nu își merită banii. Nu înțeleg cum Rapidul este pe locul 12 în acest moment cu astfel de jucători în lot. Au adus niște panarame de pe afară care nici nu se compară cu tinerii ăștia și sunt la retrogradare.

Pe lângă cei pe care i-am menționat, Rapidul mai are 3 tineri buni. Iar ei l-au adus Jambor care nu poate să fugă”, a spus Dumitru Dragomir, pentu Fanatik.

“Nu o să se bată la titlu în acest sezon. Rapidul anul ăsta să scape de retrogradare. Nu vine în primele șase”, a mai spus Nea Mitică.”, a mai spus Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed