Verdict după Derby de România! Cine se bate la titlu în acest sezon. Ilie Dumitrescu a numit cele mai bune echipe

Ilie Dumitrescu și-a tras concluziile după Derby de România. Fostul internațional a spus clar care sunt echipele cu care FCSB trebuie să se bată în acest sezon pentru titlul de campioană a României.

FCSB s-a impus cu scorul de 2-0 în partida cu Dinamo, de pe Arena Națională. Cele două goluri, care au adus roș-albaștrilor cele trei puncte, au fost înscrise de Daniel Bîrligea, din pasa lui Darius Olaru, și Alexandru Musi, ajutat de Vali Crețu.

Ilie Dumitrescu a numit cele mai bune echipe

După 13 etape ale Superligii, U Cluj și-a păstrat poziția de lider al clasamentului și principala candidată la titlu, în viziunea multor personalități din fotbalul românesc.

CSU Craiova, care s-a impus doar o singură dată, în ultimele 5 partide, ocupă locul 2 în clasament, și este printre favoritele la titlu. Podiumul este ocupat de CFR Cluj, care are aceași situație ca a oltenilor, o singură victorie în ultimele 5 partide.

Ei bine, după victoria care a propulsat-o pe FCSB direct pe locul 5, Ilie Dumitrescu a fost întrebat în platourile de la Digi Sport despre echipele cu care roș-albaștri va trebuie să se bată în acest sezon la titlu.

Fostul mare jucător a numit cele trei formații de pe podiumul actual al Superligii. ”CFR, ‘U’ Cluj și CSU Craiova”.

De menționat faptul că FCSB are un meci restant.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed