‘Dinamo a fost slabă’. Verdict dur pentru câini. Cum a reuşit FCSB să învingă în Derby de România

Verdict dur dat pentru Dinamo după Derby de România. Basarab Panduru nu a fost deloc impresionat de prestațiile câinilor, ba din contră, consideră ca au făcut un joc slab față de parcursul lor în acest sezon.

Deși au fost încurajați de 46 de mii de suporteri, câinii nu au reușit să se impună în partida cu FCSB din etapa cu numărul 13.

‘Dinamo a fost slabă’. Cum a reuşit FCSB să învingă în Derby de România

FCSB a înscris 2 goluri și au luat cele trei puncte. Marcatorii serii au fost Daniel Bîrligea, prin pasa lui Darius Olaru, și Alexandru Musi, prin pasa lui Vali Crețu.

Basarab Panduru nu se aștepta la meciul slab al jucătorilor lui Zeljko Kopic. În ciuda parcursului de până acum, Dinamo a prestat un joc slab în pardida de duminică seara.

”Dinamo nu este slabă, dar în seara asta a fost. Mult sub ce credeam noi. Tot meciul nu reuşeşti să dai un şut pe poartă. În minutul 86, era 2-0 pentru FCSB la şuturi pe poartă. FCSB a gestionat bine rezultatul”, a spus Basarab Panduru, la PrimaSport.

Cu cele trei puncte obținute, FCSB a urcat direct pe locul 5, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo a căzut de pe loc de play-off pe locul 7, și are cu un punct mai puțin decât roș-albaștrii.

De menționat că echipa lui Elias Charalambous are un meci în minus, în Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed