Marius Şumudică, în alertă! De ce se teme înaintea duelului cu Gică Hagi. Avertisment pentru propria echipă

Rapid o întâlnește astăzi pe Farul Constanța pe teren propriu. Marius Şumudică a recunoscut înainte partidei că se teme de acest meci. De asemenea, antrenorul a numit jucătorul care ar putea să le bătăi de cap elevilor săi.

Farul este pe locul 11 în Superliga cu 13 punte. Giuleștenii sunt pe 12, cu același număr de puncte.

Marius Şumudică, în alertă

Marius Șumudică a vorbit înaintea meciului cu Farul din această seară. Antrenorul recunoaște că unul dintre jucătorii lui Gică Hagi le-ar putea pune mari probleme elevilor săi. Antrenorul a avut doar cuvinte de laudă  la adresa lui Denis Alibec

 „Cu siguranță Denis. Au jucători buni, Grigorian, au academie bună. (n.r. Alibec, sperietoare?) Numărul 1. Este un jucător pe care îl cunosc foarte bine, care știe foarte mult fotbal. Eu cred că ține Farul în viață, din punctul meu de vedere.

Este jucătorul care dă consistență echipei, care trage echipa după el. Probabil se antrena și Larie, dar este un jucător cu experiență. (n.r. e adevărat că l-ai vrut acum o lună pe Alibec?) L-am vrut pe Alibec. Dar nu s-a putut. Denis la nivelul ligii 1 mai joacă doi ani, face diferența fără probleme. Mi l-am dorit pe Denis Alibec. Nu a vrut domnul Hagi să-i dea drumul”, a declarat Marius Șumudică pentru Fanatik.

Denis Alibec (33 de ani) a revenit, în această vară, la echipa lui Gică Hagi, după o experiență în străinătate. În acest moment, atacantul are o cotă de 700.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed