Ioan Ovidiu Sabău, ameninţat! Echipa momentului din Superliga, vânată de rivali: ‘Batem Clujul săptămâna viitoare’

Valeriu Iftime a avut un mesaj pentru Ioan Ovidiu Sabău. Este convins că echipa sa va reuși să bată liderul după remiza cu CSU Craiova.

FC Botoșani ocupă locul 15 în clasament cu 12 puncte. După 12 etape desfășurate, moldovenii au adunat trei victorii, trei rezultate de egalitate și șase înfrângeri.

Valeriu Iftime îl amenință pe Ioan Ovidiu Sabău

Șeful moldovenilor crede că echipa sa joacă din ce în ce mai bine. După egalul cu CSU Craiova, Valeriu Iftime este încrezător că în etapa următoare FC Botoșani ar putea face un rezultat bun și cu liderul din Superliga.

 ”E un rezultat norocos, pentru că putea să închidă frumos cu gol formidabil Ongenda. Jucăm bine și echipa mea e din ce în ce mai bună. O să batem Clujul săptămâna viitoare. Jucăm fotbal!

Nu am emoții în poartă. Pap e bun, dar greșește din când în când. Acum suntem din ce în ce mai stăpâni, mai siguri. Îi lăsăm pe adversari să atace de la o distanță mai mare. Craiova, în afară de o două-trei ocazii nu a fost periculoasă. Și a jucat acasă.

(n.r. despre Ongenda) Încă nu e ce trebuie. Trebuia să dea gol. Are sclipire, dar nu e Ongenda. E util, dar încă nu e ce trebuie. Unul care să limpezeasca jocul. Eu cred că o să fie ok. Am mare încredere ca va crește”, a spus Iftime pentru Sport.ro.

FC Botoșani se află pe locul 15 în clasament cu 12 puncte. U Cluj este în fruntea clasamentului cu 26 de puncte după 13 etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed