Jucătorul lui Elias Charalambous, mesaj pentru fosta sa echipă. Ce a spus Mihai Popescu după ce FCSB și-a învins marea rivală: ‘ O să ne batem la campionat’

Mihai Popescu, jucător care a trecut și pe la Dinamo a derby-ul. Fotbalistul lui Elias Charalambous spune că echipa sa a meritat victoria. Acum, toată lumea se gândește doar la meciul cu Rangers.

FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo București, de pe Arena Națională, din etapa a 13-a, cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de  Daniel Bîrligea și Alexandru Musi.

Mihai Popescu, mesaj după Dinamo – FCSB

Mihai Popescu a fost transferat de la Farul în această vară. În trecut fotbalistul a fostt legitimat și la Dinamo. La finalul derby-ului, Popescu a făcut o analiza a partidei. De asemenea a dezvăluit că toată lumea se gândește la partida cu Glasgow Rangers, din UEFA Europa League, programată pe data de 24 octombrie 2024, în Scoția

 

 „A fost un meci ca oricare altul. Mă bucur că am câștigat, că am ieșit sănătos de pe teren, asta e cel mai important. Am bifat derby-ul și din cealaltă parte, mă bucur că a fost o victorie. Diferența a făcut-o rezultatul.

Au o echipă bună, au avut șansele lor, mă bucur că nu au reușit să înscrie și că am câștigat. O să ne batem la campionat, luăm toate meciurile pe rând. Luăm câte trei puncte, urcăm în clasament.

Ne gândim la următorul meci, care e cel mai important. De acum ne gândim la Rangers, sperăm să facem un meci bun și să luăm cele trei puncte”, a declarat Mihai Popescu, la finalul partidei cu Dinamo București.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed