Vedeta lui Elias Charalambous, omul momentului! Mircea Lucescu, obligat să-l convoace la naţională. Anunţ clar după Derby de România

După golul marcat în partida dintre FCSB și Dinamo, Mircea Lucescu nu are decât să îl convoace pe Daniel Bîrligea la națională. Mihai Stoihiță a vorbit la final de meci despre spectacolul de pe Arena Națională.

Dinamo a găzduit meciul cu FCSB din etapa a 13-a, însă nu a fost un meci prielnic pentru câini. Roș-albaștrii lui Elias Charalambous s-au impus cu scorul de 2-0. Marcatorii celor două goluri au fost Daniel Bîrligea și Alexandru Musi.

Mircea Lucescu, obligat să-l convoace la naţională

Prezent pe Arena Națională a fost și Mihai Stoichiță, care nu a așteptat să audă fluierul de final și a plecat mai devreme, însă nu înainte de a oferi câteva declarații.

Oficialul de la FRF a vorbit despre spectacolul creat de cele două echipe, și a fost impresionat de golul lui Daniel Bîrligea, pe care i-l va propune lui Mircea Lucescu.

„Un derby aprig, foarte frumos ca angajament și determinare. Nu foarte mult spectacol, dar se vede că sunt două echipe bine pregătite, bine mentalizate de către antrenori. Până la urmă, totul a fost agreabil.

Sincer, nu mă așteptam la mai mult spectacol, pentru că ambițiile sunt foarte mari. Stimulul din partea fanilor este extraordinar și atunci contează mai mult rezultatul decât spectacolul.

Un gol frumos al lui Bîrligea. Îl întreb pe Lucescu marți, când mă văd cu el, dacă e gol de națională. Mircea va decide. Jucând așa, până la urmă te obligă să te gândești și la selecționarea lui, dar asta e treaba lui Lucescu, nu a mea”, a declarat Mihai Stoichiță după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed