Gigi Becali a spus clar! Cine se va califica în play-off-ul de Superliga: ‘Nu o poţi scoate de acolo’ + Verdict dur pentru Dan Şucu

Gigi Becali a spus clar! S-a aflat cine se va califica în play-off-ul de Superliga. După victoria din Derby de România, 2-0 cu Dinamo, latifundiarul din Pipera este sigur că echipa sa se va califica în play-off.

Gigi Becali a spus clar. Ştie cine se va califica în play-off în acest sezon de Superliga. Spune că va fi o mare bătălie.

Gigi Becali a spus clar!

„Vreau Dinamo în play-off. FCSB, CFR Craiova 3. U cluj nu o poţi scoate de acolo. Pe oţelul nu o poţi scoate. Nu cred că are anvergură Sepsi să mai intre. Se joacă doar locul 6. Are puncte Oţelul. Cred că locul 6 îl joacă Petrolul, Dinamo, Rapid şi Farul. Mai sunt două etape şi se duc punctele. Până azi am avut emoţii”, a spus Gigi Becali, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Nu s-a oprit aici. A avut un mesja şi pentru Mircea Lucescu. Selecţionerul nu l-a convocat pe Bîrligea la naţională, în Liga Naţiunilor. Asta deşi atacantul e în formă maximă. „Nu-l poţi pune la îndoiaală pe Mircea Lucescu. La golul dat de Bîrligea, rar vezi. E gol de mare atacant. Am dat golul ăsta şi s-a schimbat situaţia”, a mai spus Becali, conform sursei citate. .

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed