Adrian Mutu, ameninţat cu bătaia! Situaţie incredibilă pentru Briliant. Abia acum s-a aflat totul

Dănuț Lupu a povestit liber despre neînțelegerile pe care le-a avut cu cu Adrian Mutu, în cadrul partidei FC Argeș – Rapid! Cel dintâi ar fi primit injurii pe bandă rulantă din partea fostului antrenor al celor de la CFR Cluj.

În cadrul partidei disputate pe stadionul din Trivale, Adrian Mutu nu s-a putut abține și l-ar fi înjurat, de-a lungul întregului meci, pe Dănuț Lupu.

Adrian Mutu, amenințat cu bătaia!

Fostul atacant al lui Dinamo și Rapid a recunoscut că insistențele Briliantului l-au scos din sărite. Lupu a vrut să-l învețe o lecție pe Adrian Mutu.

Pentru a-l pedepsi pe fostul internațional, Dănuț Lupu, alături de Marius Lăcătuș, l-au obligat să fie ospătar în avion.

„Meciul ăla la Pitești când am jucat cu Mutu, povestea aia cu Mutu, și eu de multe ori am vrut să-i dau un pumn să-i sparg capul. M-a înjurat 80 de minute ca la ușa cortului. Bă dar și de neamul lui neamul care o să se nască.

(n.r. cum avea tupeu Mutu să facă asta?) Trebuie să recunoaștem, Mutu a fost un copil tupeist așa. La un moment dat am vrut să mă duc să-l iau de gât, să-l strâng de gât. Dar sunt momente în care ți se pune pata, în care dacă nu te controlezi poți să faci prostii. În meciul ăla puteam să iau zece de roșu, nu unul!

M-am gândit: ‘Mă, stai așa, îmi dă roșu’, nea Mircea tot țipa la mine: ‘Stai liniștit, stai liniștit’. Și i-am zis așa: ‘Bă dacă îmi iei mingea o dată mă duc eu și fac schimbare. Dar nu mă mai înjura. Că se termină meciul, ne vedem noi după.

El a ținut-o pe a lui, m-a înjurat și apoi când am văzut că nu putea să-mi ia mingea, râdeam de el. Două tricouri am schimbat în meciul ăla!”, a declarat, la Fanatik, Dănuț Lupu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed