Sorana Cîrstea surprinde pe toată lumea! Ce a putut să spună iubita fiului lui Ion Țiriac. Sfat inedit pentru fani

În timp ce se recuperează după accidentarea suferită în iulie, Sorana Cîrstea continuă să se bucure de momentele inedite pe care le petrece. Iubita fiului lui Ion Țiriac a avut un sfat inedit pentru fanii săi.

Sorana Cîrstea se recuperează în continuare după accidentarea pe care a suferit-o în iulie, imediat după participarea la Wimbledon 2024. Iubita fiului lui Ion Țiriac a avut ocazia de a vedea o minune a naturii în ultima călătorie.

Ce a spus iubita fiului lui Ion Țiriac?

Accidentată în iulie, Sorana Cîrstea continuă să se bucure de momentele pe care le petrece în această perioadă, iar recent le-a dat un sfat prețios urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

Sportiva a avut ocazia de a vedea o minune a naturii și nu a ezitat să imortalizeze momentul și să îl împărtășească pe pagina ei de Instagram.
Tenismena a fost supusă unei intervenții chirurgicale, iar în prezent trage tare pentru a reveni pe terenul de tenis.

Într-una dintre călătoriile ei recente, Sorana Cîrstea a avut ocazia de a vedea un apus de soare uimitor. L-a surprins de pe un dig aflat în apropiere de malul mării. Târgovișteanca a imortalizat momentul și l-a împărtășit pe Instagram cu cei aproape 200.000 de urmăritori pe care îi are. Totodată, Sorana le-a dat și un sfat important susținătorilor ei:
”Cele mai bune lucruri în viață sunt gratis”, a scris Sorana.  Aceasta a făcut referire la apusul superb de soare care reprezintă un dar al naturii.

Sorana a reluat antrenamentele și în curând va ajunge la o formă fizică ce îi va permite să ia din nou parte la turneele din circuitul WTA.
Iubita lui Ion Ion Ţiriac a profitat de programul mai liber pe care l-a avut din iulie și până în prezent și a avut grijă să umple anumite goluri din sufletul ei:

”Voi petrece și timp de calitate cu prietenii mei! Încerc să folosesc acest timp pe care îl petrec departe de terenul de tenis într-un mod pozitiv. Vreau să fac lucruri pe care în mod normal nu aș avea timp să le fac”, a scris Sorana Cîrstea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed