Aroganţă la adresa celor de la FCSB! Şeful de la CFR Cluj a spus clar. Cu cine se va bate la titlu echipa lui Dan Petrescu

CFR Cluj vs. Petrolul Ploiești, din cadrul etapei #13 din Superliga României, s-a încheiat cu remiză, 0-0! Formația din Gruia se situează, în prezent, pe locul trei în clasamentul competiției interne, cu un total de 19 puncte acumulate.

Principalul obiectiv al elevilor lui Dan Petrescu, în această stagiune, este lupta la titlu. CFR Cluj a făcut parte, în ultimii ani, dintre principalele echipe candidate pentru prima poziție din clasament. A pierdut trofeul în fața celor de la FCSB, sezonul precedent.

Șeful de la CFR Cluj a spus clar!

Ioan Varga, principalul finanțator al clubului ardelean, își dorește ca lupta pentru trofeu, în acest an, să se dispute între CFR Cluj și Universitatea Cluj, rivala din oraș.

„Îi văd foarte bine. Doar să aibă puterea să ducă acest ritm. Eu mă bucur, pentru că sunt o echipă din Cluj.

Sincer, nu știu dacă au puterea să ducă acest ritm, dar ar fi o experiență interesantă să ne luptăm împreună la titlu. Aș prefera să fie ‘U’ Cluj rivala la titlu, decât să fie alta. De ce nu?

Am fost, timp de 9 ani, jucător la ‘U’ Cluj, până la 17 ani, când m-am dus la CFR și am jucat la nivel de seniori. Eram căpitan. Apoi, a venit Revoluția și m-am lăsat.

Am jucat extremă dreapta, număr 7. Sigur că da. Am o grămadă de foști colegi, prieteni, la ‘U’ Cluj. Am fost coleg cu Muzsnay. Am jucat în generația aceea!”, a declarat, potrivit prosport.ro, Ioan Varga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed