Acuzaţii şocante la adresa lui Kylian Mbappe! Starul lui Real Madrid ar avea probleme cu băutura. Dezvăluirile care vor produce un scandal uriaş

S-au aflat dezvăluiri fără precedent despre unul dintre cele mai vechi vicii neștiute ale starului celor de la Real Madrid, Kylian Mbappe! Jurnalistul Romain Molina a împrăștiat zvonul conform căruia fotbalistul ar avea anumite dificultăți psihice, dar și că s-ar confrunta cu problema alcoolului.

Francezul anunță faptul că oficialii celor de la Real Madrid ar regreta deja transferul lui Kylian Mbappe. Singura persoană care s-ar bucura de prezența atacantului în Spania ar fi, de fapt, doar Florentino Perez.

Acuzaţii şocante la adresa lui Kylian Mbappe!

Numele campionului mondial a fost implicat și într-un gigant scandal care a avut la bază povestea unui posibil viol.

„De la transferul la Real Madrid, Kylian suferă psihic. Pare să fie instabil mental și devine dependent de alcool cu fiecare zi care trece. Regretă că l-au adus. Vă garantez asta. Am vorbit despre transferul lui cu persoane din club. Nu a fost deloc ceea ce se așteptau.

A fost un capriciu al lui Perez. Numai Perez l-a dorit. I-au plăcut întotdeauna jucătorii mari. Are și o relație filială cu el. Clubul este nemulțumit în primul rând de nivelul lui, care nu-i deloc cel așteptat, în vestiar nu e totul ok, dar asta nu-i neapărat vina lui Mbappe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed