Lovitură totală pentru fetele lui Florentin Pera! Gloria Bistriţa, de nerecunoscut. O nouă înfrângere în Liga Campionilor

Lovitură totală pentru fetele lui Florentin Pera! Gloria Bistriţa, de nerecunoscut. O nouă înfrângere în Liga Campionilor. Echipa noastră a sperat la un rezultat mare, dar a fost învinsă din nou.

Fetele lui Florentin Pera au pierdut şi meciul din deplasare, împotriva celor de Storhamar Handball Elite. A fost 25-23 (13-11), în etapa a VI-a a din grupa A a Ligii Campionilor pentru gazde.

Lovitură totală pentru fetele lui Florentin Pera!

Este al cincilea eşec pentru echipa antrenată de Florentin Pera. Principalele marcatoare ale partidei au fost Obaidli 8 goluri, Rivas-Toft 5, pentru Storhamar. Delgado Pinto 6, Rodriguez 4, au marcat pentru Gloria.

Din lotul Gloriei nu au făcut parte căpitanul Cristina Laszlo. Aceasta a fost neconvocată şi la naţională de antrenorul Pera. Asta pentru că cei doi sunt în conflict. De asemenea, a lipsit şi extrema Sonia Seraficeanu, care ar fi accidentată.

Storhamar a învins Gloria şi în primăvara acestui an, în finala European League. În etapa a VI-a din grupa A s-au mai jucat meciurile dintre FTC Budapesta – Krim Ljubljana 28-26 şi Podravka – Nykobing 27-27. Ultima dispută a zilei este între CSM Bucureşti – Metz Handball.

Rezultatele anterioare obţinute de Gloria Bistriţa în grupa A sunt: 30-26 cu CSM Bucureşti, 26-28 cu Metz, 30-35 cu Krim, 28-32 cu FTC Budapesta şi 25-29 cu Podravka. Gloria rămâne pe locul 7, cu doar 2 puncte.

În etapa a VII-a, echipa antrenată de Florentin Pera va juca pe teren propriu, cu Nykobing Falster Handbold Club, în 9 noiembrie. În grupa B a competiţiei joacă şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi. Echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie). Deţinătoarea trofeului este formaţia ungară Gyor ETO, care a câştigat în 2024 al şaselea trofeu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed