Cum l-a enervat Adrian Mutu pe Gigi Becali. Dezvăluiri de senzaţie ale Briliantului. Fostul jucător a ratat mutarea la Steaua

Cum l-a enervat Adrian Mutu pe Gigi Becali. Dezvăluiri de senzaţie ale Briliantului. Fostul jucător a ratat mutarea la Steaua chiar dacă recunoaşte că şi-a dorit să ajungă la echipa din Ghencea.

Adrian Mutu a dezvăluit prima interacţiune pe care a avut-o cu Gigi Becali. Briliantul putea fi jucător la Steaua, club la care și-a dorit enorm să evolueze.

Cum l-a enervat Adrian Mutu pe Gigi Becali

Adrian Mutu a făcut dezvăluiri de senzaţie. A plecat de la FC Argeş pentru a semna cu Steaua, dar a ajuns la Dinamo. „Ai văzut ce băiat deștept eram de mic? E o întreagă poveste la transferul ăsta. Într-adevăr ce spun acolo așa este. Mi-am dorit să ajung la Steaua pe vremea aia. Când au venit Giovanni și Victor, ‘Hai să mergem să semnăm cu Steaua’, erau foarte bucuroși pentru că Steaua în anii ăia era o forță incredibilă.

Încă juca Lăcătuș la ei, Ilie Dumitrescu nu se lăsase. Îmi doream să joc la Steaua, îmi doream foarte mult. Eram mai mult atunci cu Steaua decât Dinamo. Dinamovist sau rapidist, că e mult spus, am devenit când am jucat sau am antrenat. Pentru că atunci când ești acolo când faci parte din aceste realități importante, fenomene și branduri din fotbalul românesc, te schimbi.

Superstar e mult spus. Eram un jucător tânăr, în vogă, în ascensiune, dădusem vreo 11 goluri atunci la Pitești. Era iarnă. Îmi aduc aminte că Stroe, pe atunci președinte și la FC Argeș și la Dacia, nu voia deloc să mă lase să plec. Voia la vară pentru că noi eram o echipă de primele 5-6. Terminasem pe 4 cu un sezon înainte.

Am plecat pur și simplu. Ceea ce în ziua de azi nu se mai face. Am plecat chiar dacă Constantin Stroe nu era de acord. Am ajuns la București pe la ora 6 după-masă, m-am cazat la hotel, la Ambasador. am mâncat. Nu aveam acordul celor de la Pitești. Nea Giovanni mi-a zis să stau liniștit că mâine mergem la club, semnăm și sunt jucătorul Stelei”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

Mutu nu poate să uite prima sa întâlnire cu Gigi Becali. „(n.r – Era Gigi Becali?) Atunci era. A venit și Gigi. Când am mâncat a venit domnul Viorel Păunescu și venise și Gigi. Era acolo, în anturaj. A venit câteva și minute și a plecat. A venit la costum, cum purta el atunci, gen Scarface, cu gulerul de la cămașa dat peste sacou. Îmi amintesc că avea un costum închis la culoare și ce m-a frapat atunci era că avea mânecile suflecate și cum a intrat el, așa, exuberant. Acum nu mai are energia aia, că e și în vârstă. Dar atunci a intrat ca fulgerul. S-a uitat la mine ‘Cine e ăsta?’ ‘Păi e un băiat de la Pitești’.

Îl întreba pe Giovanni ‘Cine e băiatul ăsta’. S-a uitat la mine și eu eram mușcat de gât. Și zice ‘Vezi, bă, că ăsta e mușcat de gât. Ce facem noi? Ce aducem aici?’ Giovanni zice ‘Hai, băi, Gigi, lasă-ne. Du-te și vezi-ți de ale tale’.

De la antrenament, avusesem antrenament și eram zgâriat. Și el când s-a uitat cică ‘Băi, ăsta e mușcat de gât!’ ‘Când dracu să îl muște, mă, i-a zis Giovanni. S-a lovit la antrenament la Pitești’.

(n.r. – El s-a gândit că ești gagicar) S-a gândit bine. Dar nu era cazul atunci. După ce am mâncat la Lido și am stat în marea parte a timpului de vorbă cu domnul Păunescu am plecat în cameră la odihnă”, a adăugat antrenorul în vârstă de 45 de ani.

Negocierile cu „militarii” au picat, iar următoarea destinație a atacantului era Giuleștiul. Convins că va semna cu Rapid, Mutu a aflat că va juca, de fapt, la Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed