S-a aflat adevărul despre Dennis Man! De ce şi-a pierdut locul de titular la Parma. Mircea Lucescu trebuie să ştie

S-a aflat adevărul despre Dennis Man! De ce şi-a pierdut locul de titular la Parma. Mircea Lucescu trebuie să ştie. Cel mai în formă jucător român a început din postura de rezervă duelul dintre Parma și Como.

Dennis Man nu a prins echipa în cadrul etapei a opta din Serie A. Același lucru s-a întâmplat și cu Valentin Mihăilă.

S-a aflat adevărul despre Dennis Man!

Dennis man a intrat în minutul 56, la scorul de 1-1, în același timp cu coechipierul său român. Însă, cei doi fotbaliști nu au reușit să fie decisivi. Meciul s-a încheiat la egalitate.

Italienii au rămas și ei mirați de faptul că Fabio Pecchia a decis să-l țină pe bancă pe Dennis Man. Jurnaliștii din Peninsulă au dezvăluit motivul pentru care fotbalistul de 26 de ani nu a evoluat încă din primul minut. Antrenorul Parmei ar fi vrut să-l menajeze pe Man, după ce acesta a fost titular și în ambele meciuri ale naționalei României, conform calciodangolo.com.

”Dennis Man este fără îndoială unul dintre jucătorii de neclintit ai Parmei lui Fabio Pecchia, având în vedere că a făcut parte din unsprezecele de start în toate cele 8 meciuri jucate de la începutul anului.

Împotriva Como, cu toate acestea, el a început de pe bancă; nu ar trebui să existe nici o problemă fizică, ci doar o gestionare a energiei: jucătorul român, de fapt, a jucat ambele jocuri cu echipa sa națională în timpul pauzei și ar putea avea nevoie să-și tragă sufletul”, au notat italienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed