Gigi Becali a rămas mască! Ce a putut să spună noua vedetă de la FCSB. A rupt tăcerea înaintea meciului

Gigi Becali a rămas mască! S-a aflat ce a putut să spună noua vedetă de la FCSB. A rupt tăcerea înaintea meciului. Jucătorul care tocmai a venit de la CFR Cluj la campioană a fost pus să îi compare pe cei doi patroni.

Daniel Bîrligea a făcut pasul la FCSB, după transferul de la CFR Cluj, în perioada de mercato a verii. Acum, a vorbit despre Gigi Becali.

Gigi Becali a rămas mască!

Noua vedetă de la FCSB a făcut deja ravagii la echipa lui Gigi Becali. După un început mai ezitant, atacantul a fost decisiv la partidele jucate de FCSB în cupele europene.

Pe vremea când evolua la CFR Cluj, Bîrligea a subliniat că nu a conversat niciodată la telefon cu Neluţu Varga. În schimb, a spus că relația cu patronul de la FCSB este mai apropiată. L-a descris drept deschis și că mereu optimist pe latifundiarul din Pipera, conform fanatik.ro.

”Nu mă pun eu să fac comparații între domni. Cu domnul Varga am vorbit doar în prezența altor oameni, când mai venea pe la noi. Nu m-a sunat niciodată direct până acum, când au fost ofertele din Rusia și de la FCSB.

La domnul Gigi Becali mi-a plăcut cum m-a abordat. Mi-a plăcut că m-a sunat și cum s-a comportat față de mine.

Îmi place că e deschis și că e mereu optimist. Încă nu îl cunosc foarte bine, dar o să am ocazia să o fac în viitor”, a declarat Daniel Bîrligea, conform sursei citate.

Două milioane de euro este cota de piață a lui Daniel Bîrligea, potrivit Transfermarkt.
În 16 partide jucate în acest sezon, Daniel Bîrligea a înscris 7 goluri și a oferit 3 pase de gol.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed