Cea mai frumoasă sportivă din România, de neoprit! Campioana noastră face senzaţie la Linz. Bernadette Szocs, în a doua finală / Foto

Cea mai frumoasă sportivă din România, de neoprit! Campioana noastră face senzaţie la Linz. Bernadette Szocs, în a doua finală. Sportiva e în formă maximă la Campionatul European Individial.

Cea mai frumoasă sportivă din România s-a calificat şi în finala de la simplu, de la Campionatului European Individual de la Linz.

Cea mai frumoasă sportivă din România, de neoprit!

Cea mai frumoasă sportivă din România este de neoprit. Bernadette Szocs nu i-a dat nicio şansă adversarei din semifinala de la simplu. A trecut, categoric, de Maria Xiao, cu 4-1 la seturi, conform as.ro. Astfel, are asigurată medalia de argint.

Pentru Bernadette Szocs, aceasta este cea mai bună performanţă la Campionatele Europene. Campioana noastră va lupta pentru medalia de aur cu învingătoarea dintre Mittelham şi Polcanova, partenera ei de la dublu, alături de care va evolua în ultimul act.

Pe lângă ultimul act de la simplu, sportiva noastră se bate pentru aur şi în finala de la dublu feminin a turneului de la Linz. Acolo o are drept parteneră pe Sofia Polcanova. Cele două ar putea fi adversare în finala de la simplu, în funcţie de rezultatul din cea de-a două semifinală.

„Nu am avut nicio pauză după Jocurile Olimpice de la Paris. Cred că ăsta a fost cel mai bun lucru pe care puteam să-l fac pentru a-mi reveni din punct de vedere mental, după Jocurile Olimpice.

Am avut un cantonament în România. Fetele şi băieţii s-au antrenat împreună. O voi lua pas cu pas, meci cu meci. Nu vreau să mă gândesc prea departe. E o călătorie lungă”, spunea sportiva noastră, înaintea turneului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed