Anunţ de ultimă oră al lui Elias Charalambous! Revenire, de urgenţă, la FCSB. S-a aflat înaintea Derby de România

Anunţ de ultimă oră al lui Elias Charalambous! Revenire, de urgenţă, la FCSB. S-a aflat înaintea Derby de România. Antrenorul cipriot a vorbit despre problemele cu care se confruntă înaintea duelului cu Dinamo.

Elias Charalambous va beneficia de reveniri importante la meciului cu Dinamo. Derby de România este în această seară, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Anunţ de ultimă oră al lui Elias Charalambous!

Dinamo se întâlnește cu campioana României în etapa cu numărul 13 din Superliga. Elias Charalambous a vorbit despre noi surprize. Antrenorul echipei patronate de Gigi Becali a anunțat revenirea pe teren a doi jucători importanți. Aceștia s-au refăcut după accidentările suferite și au mare șanse să se întoarcă pe teren chiar din această etapă.

Cipriotul a anunțat revenirea lui Siyabonga Ngezana și a lui Adrian Șut. Ngezana s-a accidentat în septembrie, la echipa națională. Acesta a lipsit în ultimele 6 meciuri disputate de roș-albaștrii. În urmă cu câteva zile, Mihai Stoica precizase că Ngezana va reveni în ”eternul derby”, iar Gigi Becali susținea că îl va menaja. Cu toate acestea, din lotul celor de la FCSB vor lipsi Florin Tănase, care este accidentat din meciul cu Gloria Buzău, dar şi Mihai Lixandru.

„Jucătorii sunt bine, cu excepția lui Tănase, mai are nevoie de puțin timp. Ngezana și Șut sunt sută la sută. Ngezana va fi în lot. Astea sunt cele mai frumoase meciuri, trebuie să ne bucurăm de atmosferă, la fel și în meciurile europene și în toate meciurile care se joacă cu stadionul plin.

Să fiu sincer, pregătim meciurile la fel. Știm că este un meci special pentru fanii noștri și vom juca pentru ei. Trebuie să ne controlăm emoțiile și să fim bine pe teren. E normal ca jucătorii să aibă emoții, dar trebuie să le controleze și să dea tot ce au mai bun. Mă gândesc doar la meciul cu Dinamo, apoi mă voi gândi la Rangers. Vrem să le câștigăm pe ambele. Luăm totul pas cu pas”, a spus Elias Charalambous.

Mihai Lixandru a suferit o accidentare la genunchi în deplasarea de la Salonic. Mijlocașul a fost operat şi se preconizează că va reveni pe teren abia peste 6 luni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed