Dan Petrescu, implicat în scandalul momentului! Omul lui Neluţu Varga intervine. Ce se va întâmpla cu vedeta celor de la CFR Cluj

Dan Petrescu, implicat în scandalul momentului! Omul lui Neluţu Varga intervine. S-a aflat ce se va întâmpla cu vedeta celor de la CFR Cluj. Antrenorul echipei din Gruia l-a introdus la pauză pe Louis Munteanu.

Nemulţumit de randamentul jucătorului, Dan Petrescu l-a schimbat în prelungiri. Nemulţumit, jucătorul nu a vrut să-l salute pe tehnician.

Dan Petrescu, implicat în scandalul momentului!

În minutul 75 a primit cartonașul galben pentru proteste. A continuat să fie nervos, iar Dan Petrescu l-a schimbat în minutul 90+4, cu Artean. Vizibil nemulțumit, Munteanu nu a dat mâna cu nimeni și nici nu l-a privit în ochi pe antrenor.

După fluierul final, Cristi Balaj a spus ce se va întâmpla. Președintele ardelenilor a declarat că, indiferent de dorința lui Dan Petrescu, internaționalul U21 va fi băgat într-o ședință de conducerea clubului, conform digisport.ro.

”Am văzut și gesturile de la finalul meciului, nu este potrivit să judecăm la cald. 100%, indiferent de ce va vrea Dan Petrescu, noi trebuie să vorbim cu jucătorul. Ar trebui să ne folosim de acest moment să discutăm cu el, iar pe viitor dacă va mai avea nemulțumiri, trebuie să le gestioneze diferit.

Pentru el, imaginea lui, imaginea noastră, a clubului, nu este ok că s-a întâmplat asta. E un jucător cu care se poate discuta, un băiat educat”, a declarat Cristi Balaj, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed