Max Verstappen surprinde pe toată lumea! Ce a putut să spună după ce a câştigat sprintul din SUA. Pilotul Red Bull Racing, bătălie epică cu Lando Norris

Max Verstappen surprinde pe toată lumea! S-a aflat ce a putut să spună după ce a câştigat sprintul din SUA. Pilotul Red Bull Racing, bătălie epică cu Lando Norris pentru titlul de campion mondial în Formula 1.

Max Verstappen a surprins pe toată lumea după ce a câştigat a 11-a cursă de sprint din cele 16 la care a participat.

Max Verstappen surprinde pe toată lumea!

Max Verstappen a ajuns la 11 victorii în cursele de sprint din totalul de 16 câte au avut loc în Formula 1. Verstappen a glumit şi a spus că nu îi plac aceste curse. De asemenea, Verstappen i-a lăudat şi pe rivalii de la Ferrari, despre care a spus că au fost extrem de rapizi.

„Nu a fost deloc rău, ca în zilele bune. Cei de la Ferrari au fost foarte rapizi, dar a fost o cursă foarte bună. Nu îmi plac sprint-urile. Este un weekend foarte ciudat când avem curse de sprint. Când am avut ultima cursă de sprint, maşina era foarte bună„, a spus Max Verstappen.

Pilotul de la Red Bull Racing s-a impus în cursa sprint din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Statelor Unite. A pus capăt unei serii de opt curse fără victorie şi şi-a mărit avansul în clasamentul general faţă de Lando Norris, de la McLaren Mercedes la 54 de puncte.

Apoi, în calificările pentru cursă Lando Norris şi-a luat revanşa. Britanicul de la McLaren Mercedes va porni de pe prima poziţie cursa de duminică. Imediat după el, de pe locul 2, va porni olandezul, triplu campion mondial.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed