Lovitură totală pentru Max Verstappen! O nouă pierdere pentru pilotul Red Bull Racing. Lupta pentru titlul mondial, pe muchie de cuţit

Lovitură totală pentru Max Verstappen! O nouă pierdere pentru pilotul Red Bull Racing. Lupta pentru titlul mondial, pe muchie de cuţit. Olandezul zburător a comis-o după ce a câştigat cursa de sprint din SUA.

Britanicul Lando Norris de la McLaren Mercedes i-a luat faţa lui max Verstappen. Va pleca din pole position la Marele Premiu de Formula 1 al SUA, în faţa olandezului de la Red Bull Racing.

Lovitură totală pentru Max Verstappen!

Max Verstappen, care are 54 de puncte avans faţă de Norris în clasament după ce a câştigat sprintul de pe Circuit of the Americas din Austin, ar fi putut câştiga calificările din Formula 1. A fost însă afectat de accidentul lui George Russell, de la Mercedes.

De pe poziţia a treia a grilei de start va pleca spaniolul Carlos Sainz, de la Ferrari. Coechipierul spaniolului, Charles Leclerc, a fost al patrulea, în faţa lui Oscar Piastri de la McLaren. Mercedes, al cincilea. Timpul lui Russell de dinaintea accidentului său l-a plasat pe locul şase.

Pierre Gasly a fost al şaptelea pentru Alpine, iar Fernando Alonso al optulea pentru Aston Martin. Kevin Magnussen a ocupat locul nouă pentru Haas în prima sa apariţie în Q3 din 2024, iar Sergio Perez va pleca de pe locul 10. Cursa de la Austin are loc duminică seară.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed