Scandal uriaş în Superliga! Antrenorul, aproape de a fi dat afară. Patronul l-a făcut praf după ultimul meci

Scandal uriaş în Superliga! Antrenorul, aproape de a fi dat afară. Patronul l-a făcut praf după ultimul meci. Marius Măldărăşanu nu mai are viaţă lungă la Hermannstadt. Asta mai ales după ultimul meci.

Marius Măldărășanu este acuzat de către Claudiu Rotar că a pierdut echipa şi că nu reușește să-i mai motiveze pe jucători.

Scandal uriaş în Superliga!

Marius Măldărăşanu este aproape de a fi dat afară de la echipa din Superliga. Asta după 3 înfrângeri consecutive. 1-4 cu Petrolul, 0-4 cu Sepsi şi 0-3 pe terenul celor de la Gloria Buzău.

Unul dintre acționarii clubului, Claudiu Rotar l-a atacat dur pe antrenor. „Dacă există onoare, ar trebui să-și dea demisia”, a declarat Rotar, conform gsp.ro.

Criticile nu s-au oprit aici. „Senzația mea este că el a pierdut echipa. A scăpat-o de sub control, deciziile lui nu mai au efect. Înaintea meciului cu Gloria, când am văzut echipa, era să scap telefonul din mână, vă spun sincer.

Șase schimbări în primul unsprezece? Jumătate de echipă? Tocmai el, care nu e adeptul schimbărilor masive și merge mult pe omogenitate?! La ce au ajutat? A, da, n-am mai luat patru goluri, ci trei”, a comentat Rotar.

Măldărăşanu a fost atacat fără menajamente. „Problema e la antrenor. Calitativ, echipa e mai bună decât sezonul trecut. Dovadă că am bătut campioana, FCSB, iar pe Poli Iași am spulberat-o, le-am dat șase. Acum, am ajuns să luăm goluri cu nemiluita.

Astea-s fabulații, ce se discută prin studiourile tv. Nu cred sub nicio formă așa ceva! Și nici nu cred că jucătorii ar vrea să scape de Măldărășanu. Pur și simplu, între el și ei nu mai există chimia de altădată. Se întâmplă și la case mai mari, nu doar la noi”, a mai spus acţionarul echipei din Superliga.

Schimbarea e, practic, inevitabilă. Are însă clauză de reziliere. „Ar fi culmea ca după asemenea rezultate să-i mai dăm și bani! Cum spuneam, este o chestiune de onoare”, consideră omul de afaceri sibian.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed