Lovitură totală pentru Radu Drăguşin! Tricolorul, trecut pe linie moartă. S-a întâmplat după meciurile din Liga Naţiunilor

Lovitură totală pentru Radu Drăguşin! Tricolorul, trecut pe linie moartă. S-a întâmplat după meciurile din Liga Naţiunilor. Fundaşul central român a fost, din nou, rezervă neutilizată la Tottenham.

Radu Drăguşin nu prinde echipa la Tottenham nici în Premier League. A rămas tot meciul pe banca de rezerve în duelul câştigat de Spurs, scor 4-1, împotriva celor de la West Ham United.

Lovitură totală pentru Radu Drăguşin!

La meciul din etapa a opta a Premier League Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată. West Ham a deshis scorul în derby-ul londonez. A marcat în minutul 18 prin Mohammed Kudus. Dejan Kulusevski a egalat în minutul 36 şi la vestiare s-a intrat Tottenham – West Ham 1-1. Imediat după pauză gazdele au făcut 2-1 prin Yves Bissouma, în minutul 52.

Trei minute mai târziu Areola a marcat în propria poartă ridicând scorul la 3-1. Minutul 60 a adus al patrulea gol pentru Tottenham, autor fiind Song Heung-Min. Oaspeţii au rămas în zece după eliminarea lui Kudus, din minutul 80 şi Tottenham s-a impus cu 4-1.

Tottenham, pentru care Radu Drăguşin nu a jucat, se află pe locul 6, cu 13 puncte. West Ham are 8 puncte şi ocupă locul 14.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed