Elias Charalambous a dat ordin! Mesaj pentru jucători înaintea Derby de România. Antrenorul celor de la FCSB a spus clar

Elias Charalambous a dat ordin! Mesaj pentru jucători înaintea Derby de România. Antrenorul celor de la FCSB a spus clar. Campioana este obligată să câştige pentru a mai recupera deficitul din clasament.

Elias Charalambous recunoaşte. Jucătorii de la FCSB au emoţii înaintea Derby de România, contra celor de la Dinnamo. Campioana este însă obligată să învingă în meciul de duminică seara, de pe Arena Naţională.

Elias Charalambous a dat ordin!

Elias Charalambous se pregătește intens pentru meciul în față marii rivale, de pe Arena Națională. „Eternul derby” va avea loc duminică, 20 octombrie, de la ora 21.00, în Superliga.

Elias Charalambous a dezvăluit la conferința de presă premergătoare marelui derby că echipa sa este gata de meci. Mai mult acesta a mărturisit că duelul va fi unul incendiar, mai ales că suporterii vor veni în număr mare la stadion.

După o serie de succese în Europa League, antrenorul cipriot a precizat că nu a pregătit în mod deosebit pentru meciul contra rivalei de moarte. Antrenamentele s-au desfășurat în mod obișnuit, ca pentru oricare alt meci.

”Despre meci, știm că este un derby, suntem pregătiți. Știm că va fi greu, dar ne-am pregătit forate bine. Contează foarte mult cum începi meciurile de acest gen. Cred că Dinamo a început foarte bine, spre deosebire de anul trecut, dar în derby-uri asta nu contează atât de mult. Este ceva normal pentru noi să se anunțe echipa înainte de meci. Uneori este așa cum o anunță, alteori nu este.

E normal ca jucătorii să aibă emoții, dar trebuie să le controleze și să dea tot ce au mai bun. Mă gândesc doar la meciul cu Dinamo, apoi mă voi gândi la Rangers. Vrem să le câștigăm pe ambele. Luăm totul pas cu pas”, a spus Elias Charalambous.

Ultimul meci pe care Dinamo l-a câștigat în fața roş-albaştrilor a avut loc acum mai bine de 4 ani, pe data de 16 februarie 2020. Atunci, câinii au învins-o pe FCSB cu 2-1. De atunci au mai jucat alte 6 partide în campionatul intern, toate fiind victorii ale echipei patronate de Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed