Cea mai frumoasă sportivă din România face senzaţie! Victorii pe bandă rulantă la Europene. Bernadette Szocs nu i-a dat nicio şansă adversarei / Foto

Cea mai frumoasă sportivă din România face senzaţie! Victorii pe bandă rulantă la Europene. Bernadette Szocs nu i-a dat nicio şansă adversarei. Campioana noastră scrie istorie la Linz.

Cea mai frumoasă sportivă din România obţine victorii pe bandă rulantă la Campionatul European Individual.

Cea mai frumoasă sportivă din România face senzaţie!

Cea mai frumoasă sportivă din România se apropie de medalii. Bernadette Szocs face senzaţie la Campionatul European Individual care se desfăşoară la Linz. Tocmai a obţinut calificarea în sferturi, în proba de simplu feminin.

Szocs a învins-o cu 4-2 la seturi pe suedeza Linda Bergstrom. Anterior, Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova le-au învins pe Adina Diaconu şi Maria Xiao şi s-au calificat în semifinale, la dublu. Campioana noastră mai are un meci astăzi. urmează duelul pentru finala de la dublu, conform as.ro.

La simplu, Berni venea după o victorie categorică împotriva reprezentantei Germaniei. A învins-o pe Annett Kaufmann, scor 11-8, 11-2, 11-3, 11-9.

În schimb, Eliza Samara şi Andreea Dragoman au fost învinse în optimi. Samara a pierdut dramatic, în decisiv, cu Sabine Winter. Asta în timp ce Dragoman a fost învinsă cu 4-0 la seturi de Jia Nan Youan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed