Lando Norris s-a enervat grav! Ce l-a scos din sărite pe rivalul lui Max Verstappen. Bătălie uriașă pentru titlul de campion mondial

Lando Norris a vorbit cu regret despre turul de calificare pe locul 4, pentru cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite! Pilotul McLaren va începe din linia a doua de pe grila de start.

Starul cursei de sprint din Austin se va da la ora 21.00, în această seară. Britanicul și-a descris propria experiență din calificare ca fiind una șocantă, având în vedere că a întâmpinat probleme serioase cu monopostul.

Lando Norris s-a enervat grav!

Norris a fost total nemulțumit de ceea ce s-a întâmplat pe circuit în SQ3. Britanicul se află pe locul al doilea în clasamentul piloților.

„Nu foarte bine, sunt P4. Nu este o zi grozavă. M-am luptat toată ziua sincer cu echilibrul și configurația. Într-un fel sunt mulțumit de P4 pentru că simt că ar fi putut fi mult mai rău. Dar turul meu a fost șocant. Deci da, nu este o zi groaznică, ar fi putut fi mai rău, ar fi putut fi și mai bine, dar o voi accepta!”, a declarat Lando Norris, după sesiunea de calificări.

Pentru britanic urmează cursa de sprint din Austin, astăzi, de la ora 21.00.

Britanicul s-a clasat pe locul al patrulea şi va începe de la linia a doua, alături de Charles Leclerc(P3).

„Nu, nu chiar. Sper să merg înainte, acesta este planul meu, dar în ritm, cred că suntem acolo unde merităm să fim astăzi, așa că planul meu este să merg înainte, dar nu am idee cât de mult putem!”, a încheiat Lando Norris.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed