Reusita uriașă pentru cea mai frumoasa sportiva din România! E în semifinale la europene. Bernadette Szocs, in forma maxima / Foto

Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova s-au calificat în semifinale, la dublu, la Campionatul European Individual! Le-au învins pe Adina Diaconu şi Maria Xiao.

Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova au câştigat primul set, cu 11-7. Cel de-al doilea set cu 15-13. În ultimul set s-au impus cu 11-9!

Bernadette Szocs, in forma maxima!

În continuare, Bernadette Szocs se va duela cu Linda Bergstrom, azi, de la ora 12:30. Sportiva româncă se va lupta pentru un loc în sferturile de finală.

Românca a vorbit despre principalul său obiectiv din această perioadă.

Nu am avut nicio pauză după Jocurile Olimpice de la Paris. Cred că ăsta a fost cel mai bun lucru pe care puteam să-l fac pentru a-mi reveni din punct de vedere mental, după Jocurile Olimpice.

Am avut un cantonament în România. Fetele şi băieţii s-au antrenat împreună. O voi lua pas cu pas, meci cu meci. Nu vreau să mă gândesc prea departe. E o călătorie lungă. Vreau să îmi apăr aurul şi argintul de la Munchen. Dar faptul că voi evolua în 3 probe nu va fi uşor, trebuie să rămân concentrată”, a spus, citată de ettu.org, Szocs.

Szocs a revenit după o victorie la simplu, în fața reprezentantei Germaniei, Annett Kaufmann, scor 11-8, 11-2, 11-3, 11-9.

În optimi s-au calificat şi Eliza Samara şi Andreea Dragoman.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed