Probleme pentru vedeta lui Dan Petrescu! A ieşit rău după meciul naţionalei. Anunţ clar al atacantului

Atacantul lui Dan Petrescu a fost unul dintre protagoniștii meciului România U21 – Elveția U21, scor 3-1. În minutul 28 al meciului din Giulești, Louis Munteanu a fost faultat dur de Jaquez, moment în care selecționerul s-a speriat și a intrat în teren.

Louis Munteanu a avut parte de un moment dificil în partida România U21 – Elveția U21. Cu atacantul de la CFR Cluj în teren și autor a trei assist-uri, România U21 s-a calificat la EURO U21 2025 de pe primul loc al Grupei E, cu 22 de puncte.

Probleme pentru vedeta lui Dan Petrescu!

În minutul 28 al meciului din Giulești, Louis Munteanu a fost faultat dur de Jaquez, moment în care Daniel Pancu a intrat pe teren pentru a-i cere socoteală arbitrului. Centralul i-a arătat cartonașul roșu selecționerului.

La câteva zile de la meciul cu Elveția U21, Louis Munteanu a susținut o conferință de presă. Acesta a precizat că este din nou pregătit să joace, deși încă are urme de la faultului suferit în partida precedentă.
Atacantul lui CFR Cluj a vorbit și despre ieșirea nervoasă a lui Daniel Pancu. Munteanu știe de ce selecționerul a intrat în teren imediat cum a văzut faultul lui Jaquez asupra sa.

”Sunt pregătit, am făcut refacere zilele acestea, mă simt bine. Zic eu că m-am refăcut și sunt pregătit pentru un nou meci. Urme mai am (n.r. după faultul lui Luca Jaquez), bine că nu m-a lovit în față, sunt bine, nu am probleme. A fost o intrare urâtă, cum am mai spus, mă bucur că nu m-a lovit în față, putea să iasă mai rău.

(n.r. cum a văzut reacția lui Daniel Pancu) A sărit pentru echipă, în primul rând, așa este când suntem o familie acolo la națională. A sărit pentru noi, pentru jucători și poate că și cu intrarea lui, dacă nu intra el, poate arbitrul acorda cartonaș galben. Eu cred că am mai acumulat și ceva experiență, este deja al treilea an la seniori, chiar mă simt foarte bine acum și se vede si în evoluțiile mele”.

Când va ajunge Louis Munteanu la naționala pregătită de Mircea Lucescu?

”E foarte mare dorința, să vedem dacă voi merge (n.r. la naționala României).  Dacă domnului selecționer o să îi placă de mine, o să fiu acolo. Eu sunt cu gândul aici la CFR, să am evoluții foarte bune. Dacă merit, cu siguranță o să fiu acolo. Am venit a doua zi după meci, am zile de refacere așa cum am mai spus. Zic eu că sunt pregătit, acum este decizia lui Mister cum va vedea meciul.

Petrolul este o echipă foarte bună mai ales pe defensiv, au și contraatacuri foarte bune. Le-am făcut o vizionare cu Mister și chiar s-a văzut că sunt un grup foarte bun acolo. Mai ales din prisma rezultatelor. Depinde de cum sunt eu în ziua respectivă. Nu mă gândesc prea mult la adversar, mă gândesc la ce trebuie să fac eu și cum să le pun probleme.

Va fi un meci greu, este o echipă foarte bună, mai ales pe teren propriu. Dacă după câteva meciuri sunt deja plecat, ce să mai spun? E foarte greu, eu vreau să mă gândesc doar la fotbal. Sunt cu capul aici la CFR, la echipa națională, mă gândesc doar la fotbal. Nu mai pun botul la orice se scrie în presă”, a spus Louis Munteanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed